CFR Călători lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”. Călătorii au o reducere de 25% la trenurile spre și dinspre stațiunile montane

CFR Călători lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”. Călătorii au o reducere de 25% la trenurile spre și dinspre stațiunile montane
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2020

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CFR Călători a a nunțat miercuri că lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021, astfel că turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate stațiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.

”Iarna, vacanțele la munte sunt cele mai îndrăgite. Dacă v-ați stabilit deja programul, nu vă rămâne decât să luați trenul - o modalitate sigură și confortabilă de călătorie pentru a evada către pârtiile de schi și săniuș. CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Astfel, turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate stațiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei”, a informat compania.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei, scrie News.ro.

FOTO ADAC: Cele mai bune anvelope de iarnă R16, în testele din 2020 CITEȘTE ȘI FOTO ADAC: Cele mai bune anvelope de iarnă R16, în testele din 2020

Cu oferta ”Trenurile Zăpezii 2021”, prețul biletului pe ruta București – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puțin față de prețul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal prețul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puțin față de tariful întreg; pentru ruta Constanța  –  Brașov prețul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puțin față de tariful întreg, pentru ruta Iași – Vatra Dornei Băi prețul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puțin față de tariful întreg.

Oferta este supusă unor termene și condiții, iar biletele la preț redus se pot achiziționa: online de pe site-ul CFR Călători; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Reducerile se aplică la tariful de adult și copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a și nu se cumulează cu alte oferte.

Pentru zilele de sfârșit de săptămână, pentru deplasarea între stațiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% - 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur.

Printre trenurile InterRegio la care se aplică oferta tarifară Trenurile Zăpezii 2021 se numără și trenul IR Tomis Expres, Constanța – Brașov și retur, ce oferă servicii superioare, similiare trenurilor InterCity, de confort sporit și durată de parcurs redusă. De asemenea, trenurile incluse în ofertă sunt formate și din vagoanele modernizate în anul în curs, ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători. este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr călători
trenurile zăpezii