CFR SA a lansat licitația pentru lucrări de reparații la Podul Constanța

CFR SA a lansat licitația pentru lucrări de reparații la Podul Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2019

Compania care administrează rețeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunțat, vineri, că a fost lansată licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de reparații și consolidare a podului de cale ferată aflat în București, pe magistrala București – Constanța, contract estimat la 3,5 milioane lei (740.000 euro), fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Podul Constanța, situat în București, la intersecția dintre Calea Griviței și Șoseaua Chitilei, se află într-o stare avansată de degradare, scrie News.ro.

Din valoarea totală estimată a contractului, 101.175 lei sunt pentru servicii de proiectare și 3,39 milioane lei pentru execuția lucrărilor, sursa de finanțare fiind asigurată de la bugetul de stat.

Tarom lansează noi curse CITEȘTE ȘI Tarom lansează noi curse

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 7 mai, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeași zi la ora 15.30.

Durata contractului este de 8 luni de la semnare, din care 2 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuție, la care se adaugă perioadă de garanție a lucrărilor de 10 ani.

”Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanță deosebită atât pentru traficul feroviar, cât și pentru cel rutier, CFR SA a analizat și a stabilit un program de lucrări astfel încât, în perioada execuției, să nu intervină modificări majore de trafic nici în circulația trenurilor, nici în circulația rutieră”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod constanta
cfr