Circulația pe Transalpina a fost redeschisă

Circulația pe Transalpina a fost redeschisă
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2018

Circulația rutieră pe DN 67 C - Transalpina - a fost redeschisă, miercuri, pe tronsonul Rânca - Obârșia Lotrului. Traficul este permis doar în intervalul orar 08.00 - 20.00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Poliției Vâlcea, în urmă verificărilor s-a luat decizia redeschiderii DN 67 C pe tronsonul Rânca - Obârșia Lotrului, cu restricție de viteză la 30 de kilometri la oră și cu restricții pentru mașinile cu masa de peste 3,5 tone. 

Circulația autovehiculelor este permisă doar în intervalul orar 08.00 - 20.00, scrie News.ro.

Taxify, concurentul Uber, deschide un centru de inginerie software în București și angajează programatori CITEȘTE ȘI Taxify, concurentul Uber, deschide un centru de inginerie software în București și angajează programatori

"Semnalizarea rutieră, atât pe orizontală, cât și pe verticală se prezintă în condiții bune, parapetul de protecție asigură siguranță rutieră pe întregul sector de drum, unde se impune acest lucru. Zilnic, între orele 06.00 - 08.00 lucrătorii din cadrul SDN vor efectua o revizie a acestui tronson de drum", precizează sursa citată.

Circulația pe Transalpina rămâne deschisă până la data de 15 octombrie, dar, în funcție de condițiile meteorologice, administratorul drumului poate restricționa sau prelungi termenul de închidere a circulației.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina