Circulație fără restricții pe A10, Sebeș-Turda

Circulație fără restricții pe A10, Sebeș-Turda
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2023

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunțăcă s-a r eluat circulația în regim de autostradă, fără retricții, pe A10, Sebeș – Turda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Vineri, 12.05.2023, după remedierea deficiențelor și punerea în siguranță a drumului în zona afectată, circulația a fost reluată fără restricții pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 și km16+800”, a transmis CNAIR.

Aeroportul Brașov ar urma să aibă zboruri zilnice spre Budapesta. TAROM nu va avea curse, la deschiderea aeroportului: Sunt într-un plan de reorganizare. În aceste condiții ei nu pot deschide noi destinații CITEȘTE ȘI Aeroportul Brașov ar urma să aibă zboruri zilnice spre Budapesta. TAROM nu va avea curse, la deschiderea aeroportului: Sunt într-un plan de reorganizare. În aceste condiții ei nu pot deschide noi destinații

Sursa citată a precizat că, pentru remedierea unor deficiențe apărute la corpul drumului, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023, ora 10:00, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800, scrie News.ro.

”Menționăm că toate lucrările necesare au fost efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție”, a mai transmis compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
a10
sebeș-turda