CNAIR: A fost deschisă circulația rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3

CNAIR: A fost deschisă circulația rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3
scris 14 dec 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost deschisă circulația rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3, de la Șoseaua de Centură până în zona Petricani.

Reprezentanții CNAIR au recepționat, vineri, lucrările la sectorul de autostradă București - Ploiești, km 0+000 (Intersecție Petricani) - km 3+325, Nod Centură București și Nod Moară Vlăsiei, arată news.ro.

"Cei 3,3 km se vor alătura altor circa 3,2 km deja finalizați, din apropierea strada Popasului și până la Centură. În total, cei circa 6,5 km de la Centură și până în șoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgență) și două noduri: la intersecția cu Popasului și un sens giratoriu la intersecția cu strada Gherghiței", arată CNAIR.

FOTO Skoda a prezentat în premieră mondială noul său model Scala, primul hatchback compact al mărcii din epoca Volkswagen, un concurent puternic pentru VW Golf și o alternativă cu 5 uși la sedanul Octavia CITEȘTE ȘI FOTO Skoda a prezentat în premieră mondială noul său model Scala, primul hatchback compact al mărcii din epoca Volkswagen, un concurent puternic pentru VW Golf și o alternativă cu 5 uși la sedanul Octavia

La intersecția cu Șoseaua Petricani, autostrada se va termina într-o intersecție în "T" semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât și de pe Șoseaua Petricani.

Proiectarea și execuția acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98, pentru 129.180.727,51 lei fără TVA, arată sursa citată.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
autostrada
circulatie