CNAIR a lansat o licitație de 45,3 milioane euro pentru achiziția de servicii de întreținere periodică

CNAIR a lansat o licitație de 45,3 milioane euro pentru achiziția de servicii de întreținere periodică
scris 6 iul 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitație de 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, pentru achiziția de servicii de întreținere periodică pentru rețeaua de drumuri naționale din cadrul D.R.D.P. Iasi, potrivit unui anunț publicat pe platforma online SICAP.

Licitația vizează achiziția de servicii de ”întreținere periodică multianuală – covoare asfaltice executate la cald pentru rețeaua de drumuri naționale din cadrul D.R.D.P. Iasi, anul I- anul III, Lot 1 – 3”, potrivti News.ro.

Contractul, evaluat la 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, este împărțit în loturi, și pot fi depuse oferte pentru un număr maxim de 3 loturi.

Ministerul Transporturilor: Centura Bacăului este realizată în proporție de 30% CITEȘTE ȘI Ministerul Transporturilor: Centura Bacăului este realizată în proporție de 30%

Ofertantul trebuie să demonstreze că a executat, în ultimii 5 ani, lucrări similare în valoare cumulată de minimum 10 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar achiziția implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 august.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cnair
licitatie
drumuri