CNAIR a lansat o licitație de 45,3 milioane euro pentru achiziția de servicii de întreținere periodică

CNAIR a lansat o licitație de 45,3 milioane euro pentru achiziția de servicii de întreținere periodică
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitație de 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, pentru achiziția de servicii de întreținere periodică pentru rețeaua de drumuri naționale din cadrul D.R.D.P. Iasi, potrivit unui anunț publicat pe platforma online SICAP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Licitația vizează achiziția de servicii de ”întreținere periodică multianuală – covoare asfaltice executate la cald pentru rețeaua de drumuri naționale din cadrul D.R.D.P. Iasi, anul I- anul III, Lot 1 – 3”, potrivti News.ro.

Contractul, evaluat la 213,9 milioane lei (45,25 milioane euro), fără TVA, este împărțit în loturi, și pot fi depuse oferte pentru un număr maxim de 3 loturi.

Ministerul Transporturilor: Centura Bacăului este realizată în proporție de 30% CITEȘTE ȘI Ministerul Transporturilor: Centura Bacăului este realizată în proporție de 30%

Ofertantul trebuie să demonstreze că a executat, în ultimii 5 ani, lucrări similare în valoare cumulată de minimum 10 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar achiziția implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
licitatie
drumuri