Compania aeriană Dan Air a semnat primul contract de operare din istoria Aeroportului de la Brașov. Compania va zbura din Brașov către opt destinații din șase țări europene

Compania aeriană Dan Air a semnat primul contract de operare din istoria Aeroportului de la Brașov. Compania va zbura din Brașov către opt destinații din șase țări europene
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2023

Compania aeriană Dan Air, prima companie aeriană de linie care a anunțat zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav începând cu 15 iunie 2023, a semnat contractul cu Regia Autonomă „AIBG”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

La sediul Consiliului Județean Brașov a avut loc semnarea Contractului de Prestări Servicii Aeroportuare – Servicii de exploatare a aeroporturilor, de către Regia Autonomă „Aeroportul International Brașov-Ghimbav” – în calitate de Aeroport, reprezentată de directorul general Alexandru Anghel, și DAN AIR (AOC) SRL – în calitate de Transportator, prin directorul general Matt Ian David.

Dacia Spring, cel mai vândut automobil electric din Renault Group și în Top 10 în Europa, după Tesla și VW CITEȘTE ȘI Dacia Spring, cel mai vândut automobil electric din Renault Group și în Top 10 în Europa, după Tesla și VW

În document se precizează că tarifele sunt publice, transparente și nediscriminatorii, sunt publicate în AIP România (Aeronautical Information Publication Romania) și sunt cele în vigoare la data semnării contractulu, informează We Radio Sfântu Gheorghe.

Contractul este valabil începând cu data 15 iunie 2023 până la data de 14 iunie 2024 și se va prelungi în mod automat cu noi perioade, de câte 12 luni, dacă parțile convin acest lucru, însă valabilitatea lui nu poate depăși cumulat o durată maximă de 36 de luni, respectiv două prelungiri mutuale.

Încă din luna martie, compania aeriană românească Dan Air a anunțat că din 15 iunie 2023 va zbura de la Aeroportul Brașov spre opt destinații din șase țări europene.

Acestea sunt: Brașov – Barcelona – Brașov (în fiecare marți); Brașov – Bruxelles BRU – Brașov (în fiecare miercuri); Brașov – Budapesta – Brașov (în fiecare marți, duminică); Brașov – Londra LGW – Brașov (în fiecare vineri); Brașov – Milano LIN – Brașov (în fiecare luni); Brașov – Munchen – Brașov (în fiecare sâmbătă); Brașov – Nuremberg – Brașov (în fiecare joi); Brașov – Stuttgart – Brașov (în fiecare joi).

În prezent sunt puse în vânzare bilete spre toate destinațiile, cu excepția Stuttgart, destinație care urmează să fie operaționalizată.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan air
brasov