Compania italiană Enav câștigă un contract de 1,5 milioane lei de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română

Compania italiană Enav câștigă un contract de 1,5 milioane lei de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română
scris 29 apr 2020

Compania italiană de stat Enav, furnizoare de servicii pentru controlul traficului aerian, a obținut un contract de 1,5 milioane de lei pentru instalarea și mentenanța unei platforme de proiectare a procedurilor de zbor pentru Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR).

Contractul a fost atribuit în această lună subsidiarei Enav ,specializată în sisteme aeronautice de managementul informației, IDS AirNav.

În afara serviciilor de instalare și mentenanță pentru platforma de proiectare a procedurilor de zbor, compania italiană va asigura și instruirea personalului AACR, valoarea totală a contractului ridicându-se la 310.000 euro (1,501 milioane lei).

ULTIMA ORĂ Un nou semn de repornire a economiei. Ford România redeschide uzina de automobile de la Craiova CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Un nou semn de repornire a economiei. Ford România redeschide uzina de automobile de la Craiova

Enav, companie aflată în portofoliul ministerului italian al Economiei, furnizează servicii de navigație aeriană, precum și de instalare, mentenanță și monitorizare a sistemelor hardware și softare. Subsidiara IDS Airnav oferă soluții pentru managementul fluxului de trafic aerian (AIM).

viewscnt
Afla mai multe despre
enav. aacr
autoritatea aeronautica civila
platforma proiectare zboruri
contract