Constructor nou desemnat pe un tronson din Autostrada Transilvania

Constructor nou desemnat pe un tronson din Autostrada Transilvania
scris 6 sep 2021

Asocierea Constructii Erbașu – Vahostav – SK A.S. a fost desemnată câștigătoarea pentru proiectarea și execuția tronsonului de autostradă Suplacu de Barcău - Chiribiș, contract de 542,95 milioane lei fără TVA, a anunțat CNAIR.

"Luni, 06.09.2021, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului 'Proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău - Chiribiș (km 4+200 - km 30+550)'. Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Constructii Erbașu (lider de asociere) – Vahostav – SK A.S., cu prețul de 542.956.612,32  Lei fără TVA.

eToro: Ethereum se apropie de maximele istorice. Twitter poate accepta bitcoin pentru bacșișuri digitale CITEȘTE ȘI eToro: Ethereum se apropie de maximele istorice. Twitter poate accepta bitcoin pentru bacșișuri digitale

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție ofertată este de 10 ani, scrie News.ro.

Lungimea tronsonului este de 26,35 km.

În cadrul contractului, antreprenorul va realiza mai multe lucrări de artă complexe, incluzând 3 viaducte, 8 pasaje și 8 poduri, printre care unul de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.650 m, Pod peste lac de acumulare la km 6+655.60.

"Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire", arată CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada transilvania