Contestația depusă pentru licitația privind construcția Magistralei 6 de metrou a fost retrasă

Contestația depusă pentru licitația privind construcția Magistralei 6 de metrou a fost retrasă
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2019

Metrorex a anuțat, luni, că a publicat pe 15 martie licitația pentru construcția Magistralei 6 de metrou, care face legătura cu Aeroportul Otopeni, iar firma care a depus contestație pe 28 mai a retras-o vineri, 31 mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În data de 15 martie 2019, Metrorex a publicat în SEAP anunțul de participare pentru proiectarea și execuția structurii de rezistență a secțiunii 1 Mai – Tokyo, 'Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Proiectare și execuție lucrări structură de rezistență pentru Lotul 1.1: 1 Mai - Tokyo', aferent Magistralei 6 de metrou. Un operator economic a depus o contestație în data de 28 mai 2019, iar în urma măsurilor de remediere, contestația a fost retrasă în data de 31 mai 2019", arată Metrorex într-un comunicat.

Demisie la vârful PNL București CITEȘTE ȘI Demisie la vârful PNL București

Procedura de atribuire va continua după ridicarea suspendării în urma pronunțării soluției Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), urmând ca termenul limită de depunere a candidaturilor să fie decalat cu 20 de zile, spun reprezentanții Metrorex, scrie News.ro.

Proiectul Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni este finanțat din fonduri de la bugetul de stat și din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Valoarea estimată a obiectivului de investiții fără TVA este de 1,269 miliarde lei. 

Obiectul proiectului “Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă” este realizarea unei linii de transport public între Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și București, contribuind astfel la dezvoltarea economiei regionale și îmbunătățirea mediului urban prin reducerea blocajelor de trafic, accidentelor rutiere și poluării aerului.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
magistrala 6
constestatie