Cu CEO inculpat, Audi a amânat prezentarea oficială a SUV-ului electric e-tron - surse Financial Times

Cu CEO inculpat, Audi a amânat prezentarea oficială a SUV-ului electric e-tron - surse Financial Times
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 27 iun 2018

Evenimentul de lansare a primului SUV electric al Audi, e-tron, anunțată inițial pe 30 august, în Bruxelles, în cadrul Audi Summit, ar putea să nu mai aibă loc, potrivit unor declarații neoficiale, făcute de reprezentanți ai companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Audi a fost nevoită să-și amâne unul dintre cele mai importante evenimente din istoria mărcii, lansarea primului SUV electric, din cauza inculpării, în mod neașteptat, a CEO-ului companiei, Rupert Stadler, în dosarul Dieselgate. Informația a fost publicată de Financial Times, care citează surse din cadrul companiei. Lansarea SUV-ului e-tron ar fi trebuit să aibă loc la Bruxelles, în cadrul Audi Summit, însă absența șefului companiei a dat peste cap toate planurile. Audi a trimis invitații publicațiilor americane pentru un eveniment ce se va desfășura în San Francisco, pe 17 septembrie, după cum scrie site-ul Electrek, fără să precizeze despre ce este vorba. Cel mai probabil, așa cum converg toate informațiile, lansarea a fost amânată cu circa 2 săptămâni și mutată în SUA, în San Francisco. Deocamdată, Audi nu a difuzat nicio informație oficială pe acest subiect.

Skoda va conduce misiunea VW Group de dezvoltare a platformei MQB A0, mai întâi pentru India CITEȘTE ȘI Skoda va conduce misiunea VW Group de dezvoltare a platformei MQB A0, mai întâi pentru India

Audi a prezentat prototipul SUV-ului e-tron în acest an, anunțând și câteva detalii despre acest model, inclusiv un preț de pornire, de aproximativ 80.000 de euro, și o autonomie mare, de peste 400 km. Modelul este considerat un puternic concurent pentru SUV-ul Model X de la Tesla, singurul SUV electric de pe piață în acest moment, și care costă în jur de 100.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
e-tron
suv
masini electrice