Dacia lansează Sandero City, versiunea de echipare care poate fi cumpărată cu mai puțin de 9.000 de euro

Dacia lansează Sandero City, versiunea de echipare care poate fi cumpărată cu mai puțin de 9.000 de euro
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 ian 2024

Dacia a anunțat a doua ediție a campaniei „Sezonul Dacia”, un demers care are ca scop atragerea de noi clienți în showroom-urile mărcii. Odată cu campania din acest an, Dacia lansează cea mai ieftină versiune a lui Sandero, care costă mai puțin de 10.000 de euro, prin Programul Rabla.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Dacia Sandero City este o nouă versiune pe care constructorul român de automobile o lansează pe piața din România la un preț de 8.900 de euro, cu ajutorul Programului Rabla. Mașina poate fi cumpărată inclusiv cu o ofertă de finanțare prin Dacia Finance, astfel că rata pe care cei care doresc mașina ar putea fi una extrem de accesibilă, 99 de euro pe lună, conform datelor analizate de Profit.ro.

FOTO Start lansat pe Autostrada Făgăraș – Sibiu: Pentru toate cele 4 tronsoane a fost emis Ordin de Începere pentru fazele de proiectare CITEȘTE ȘI FOTO Start lansat pe Autostrada Făgăraș – Sibiu: Pentru toate cele 4 tronsoane a fost emis Ordin de Începere pentru fazele de proiectare

Mașina este echipată cu aer condiționat manual, Cruise Control, Media Control (conectare telefon) și jante de 15 inchi de aliaj. Motorul este SCe 65, pe benzină, cu cutie manuală și o putere de 65 CP. Prețul de listă, fără Rabla, al acestui model este de 12.400 euro.

Dacia anunță și unele oferte pentru Duster 2, un model aflat la final de viață și care mai poate fi cumpărat, pentru puțină vreme, cu motoare diesel, care nu se mai regăsesc pe a treia generație, cu un preț de aproximativ 15.000 de euro. Și pentru Spring sunt anunțate promoții, cu prețuri de la 9.550 de euro pentru versiunea Extreme, în condițiile în care subvenția ce va fi acordată prin Rabla Plus a fost limitată la circa 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că prețul de listă al mașinii este unul foarte bun, de aproximativ 14.500 de euro.

Pentru caaroseria Stepway de la Sandero, prețul promoțional anunțat de Dacia este de 10.900 de euro, de asemenea unul mult redus față de prețurile de listă.

OFICIAL Pentru prima dată în istoria automobilului, cea mai vândută nouă mașină din lume a fost una electrică CITEȘTE ȘI OFICIAL Pentru prima dată în istoria automobilului, cea mai vândută nouă mașină din lume a fost una electrică

Dacia va deschide în primăvara acestui an comenzile pentru noua generație Duster, prezentată deja la finalul anului trecut și pentru care a deschis în ianuarie precomenzile. Potrivit reprezentanților Dacia, cele două generații Duster vor fi vândute, pentru o perioadă scurtă de timp, în paralel, astfel că fanii vor putea opta pentru versiunea care li se potrivește cel mai bine.

Noul Duster are un preț de 18.800 de euro pe piața din România, pentru versiunea de intrare, echipată cu motor cu alimentare mixtă, benzină – GPL (Eco-G).

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia sandero city
sezonul dacia
promotii dacia