Daimler investește încă 593,7 milioane de euro la fabrica sa din Ungaria

Daimler investește încă 593,7 milioane de euro la fabrica sa din Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2016

Grupul german Daimler AG va cheltui până în 2018 aproximativ 185 miliarde de forinți (593,7 milioane de euro) la fabrica din Ungaria unde sunt produse automobilele Mercedes, inclusiv 80 miliarde de forinți la noua unitate de producție din Kecskemet, transmit site-ul portfolio.hu și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondurile suplimentare vor fi folosite pentru a finanța modernizarea tehnologiei și pentru a majora capacitatea de producție din Kecskemet, unde Daimler a investit peste un miliard de euro în ultimii ani.

Uzina Daimler de la Kecskemet, 100 de kilometri sud-est de Budapesta, a început producția comercială a modelului B class în luna martie 2012. În 2013, această uzină a început să producă și modelul CLA coupe iar din 2015 și modelul CLA Shooting Brake. Divizia din Ungaria a Mercedes-Benz asigură aproximativ 4.000 de locuri de muncă și se bazează pe 32 de furnizori locali.

În 2013, Daimler a inaugurat oficial, la Sebeș, în România, unitatea de producție pentru montaj cutii de viteză automate pentru autoturismele de lux Mercedes-Benz. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
fabrica ungaria