Dispozitive ilegale descoperite în anumite SUV-uri BMW

Dispozitive ilegale descoperite în anumite SUV-uri BMW
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2024

Autoritatea Rutieră Germană (KBA) a identificat dispozitive ilegale în unele SUV-uri BMW, deși producătorul auto susține că mașinile respective au fost fabricate înainte de 2014, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

KBA a găsit dispozitive neautorizate pentru emisiile de gaze de eșapament la unele vehicule diesel BMW, a anunțat instituția pe site-ul său, potrivit Agerpres.

Angajații din aeroporturile bucureștene au ieșit să protesteze CITEȘTE ȘI Angajații din aeroporturile bucureștene au ieșit să protesteze

În Germania, a precizat BMW, sunt afectate aproximativ 33.000 de SUV-uri X3, iar în Europa BMW estimează că ar putea fi vorba despre 100.000 - 150.000 de vehicule, a precizat miercuri un purtător de cuvânt al companiei.

Totuși, BMW nu știe cât de multe vehicule cu probleme se află încă pe șosele, KBA prezentând până acum doar datele referitoare la Germania.

FOTO 36 noi noduri rutiere lansate \ CITEȘTE ȘI FOTO 36 noi noduri rutiere lansate "dintr-un foc"

BMW cooperează cu autoritățile și a anunțat măsuri de actualizare de hardware și software, conform KBA.

Recircularea gazelor de evacuare în vehicule este redusă când funcționează aerul condiționat. În plus, recircularea redusă are loc când temperaturile din exterior sunt în intervalul normal de funcționare, ceea ce nu este permis, conform deciziei Curții Europene de Justiție. Scăderea eficienței dispozitivelor de reducere a poluării cu oxizi de azot este ilegală, a indicat KBA.

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
bmw