EXCLUSIV Unul dintre marii producători de anvelope auto la nivel mondial pregătește lansarea filialei din România

EXCLUSIV Unul dintre marii producători de anvelope auto la nivel mondial pregătește lansarea filialei din România

Fabrica din Ungaria

Emil Popescu
Emil Popescu
scris 18 oct 2023

Compania coreeană Hankook, unul dintre principalii producători de anvelope auto la nivel mondial, cu fabrică în Ungaria și planuri de dezvoltare la nivel european, pregătește deschiderea filialei din România, unde acum este prezentă doar prin importatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“În ultimii ani, compania și-a extins continuu operațiunile în Europa, prin creșterea numărului de birouri locale. În prezent, nu există o filială Hankook în România, dar Hankook Tire Europe are în vedere planuri de creștere în continuare a numărului de filiale în Europa”, a transmis compania pentru Profit.ro.

FOTO Unul dintre cei mai mari discounteri din Europa Centrală și de Est a intrat în România și atacă piața cu reduceri agresive CITEȘTE ȘI FOTO Unul dintre cei mai mari discounteri din Europa Centrală și de Est a intrat în România și atacă piața cu reduceri agresive

Hankook Tire, companie fondată în anul 1941 în Seul, produce anual peste 100 de milioane de anvelope, având anul trecut o cifră de afaceri de 6,2 miliarde euro.

În Europa, care acoperă aproape 40% din vânzările companiei, coreenii au acum 15 filiale și o fabrică în care au investit 900 de milioane de euro, în Ungaria.

Unitatea produce anual până la 19 milioane de anvelope și are circa 3.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
hankook filială