Firma suedeză de vehicule electrice Polestar - posibil delistată de bursa Nasdaq

Firma suedeză de vehicule electrice Polestar - posibil delistată de bursa Nasdaq
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mai 2024

Firma suedeză de vehicule electrice Polestar a fost notificată de Nasdaq că ar putea fi delistată pentru că nu a respectat regulile bursei legate de depunerea la timp a raportului financiar anual al companiei la autoritatea de reglementare a valorilor mobiliare din SUA, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Compania a declarat că lucrează pentru a-și depune raportul anual pentru anul fiscal încheiat la 31 decembrie și pentru a raporta rezultatele financiare ale primului trimestru din 2024, scrie News.ro.

La 20 de ani, Wizz Air avansează ca premiu zboruri \ CITEȘTE ȘI La 20 de ani, Wizz Air avansează ca premiu zboruri "pentru o viață întreagă". Amintiri de la prima cursă - CEO-ul a dormit prea mult

Polestar are la dispoziție 60 de zile începând de vineri, 17 mai, data notificării, pentru a depune un plan de conformitate către Nasdaq, se arată într-un comunicat.

O notificare de deficiență de la Nasdaq este o alertă oficială trimisă unei companii care nu îndeplinește standardele minime pentru listare.

Această notificare servește ca un avertisment pentru a remedia problemele sau pentru a face față unei potențiale excluderi.

În aprilie, compania a anunțat că va amâna pentru a doua oară publicarea rezultatelor sale financiare pentru trimestrul al patrulea și întregul an 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
polestar
nasdaq