Ford Motor ar putea închide fabrici în SUA începând de săptămâna viitoare, în lipsa motoarelor produse în Mexic

Ford Motor ar putea închide fabrici în SUA începând de săptămâna viitoare, în lipsa motoarelor produse în Mexic
scris 10 iul 2020

Ford Motor ar putea închide fabrici din Statele Unite începând de săptămâna viitoare, dacă acestea nu vor primi motoarele produse pentru automobilele companiei în statul mexican Chihuahua, a avertizat joi ambasadorul american în Mexic Christopher Landau, transmite Reuters.

Landau  a declarat că un director de rang înalt al Ford l-a informat în legătură cu îngrijorarea companiei referitoare la motoarele fabricate de Ford în statul Chihuahua, unde guvernul a ”limitat capacitatea industrială la 50% din cauza temerilor legate de noul coronavirus”, scrie News.ro.

O nouă rechemare Mercedes-Benz, în România: modelul ML, pentru actualizarea softului declarat ilegal de KBA CITEȘTE ȘI O nouă rechemare Mercedes-Benz, în România: modelul ML, pentru actualizarea softului declarat ilegal de KBA

”Afirmă că vor începe să închidă fabrici din Statele Unite, începând de săptămâna viitoare, dacă nu vor primi motoarele”, a adăugat Landau, în timpul unei discuții organizate de Atlantic Council.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford motor
motoare
fabrici