Ford Motor își reorganizează conducerea, unitățile de dezvoltare și lanțurile de aprovizionare

Ford Motor își reorganizează conducerea, unitățile de dezvoltare și lanțurile de aprovizionare
scris 23 sep 2022

Ford Motor a anunțat o reorganizare a conducerii, raționalizarea unităților sale de dezvoltare a produselor și lanțul de aprovizionare, la câteva zile după ce a semnalat o probabilă acumulare în stocuri a până la 45.000 de mașini la care lipsesc anumite piese, transmite Reuters.

Producătorul auto a declarat că directorul financiar John Lawler își va asuma responsabilitatea suplimentară de a supraveghea schimbarea operațiunilor lanțului său global de aprovizionare până când va numi un nou șef al acestuia, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT LIVE Laura Țeposu, CEO Libris: Pentru retaileri devine mai importantă retenția clienților decât achiziția de clienți noi. Publicitatea online este din ce în ce mai costisitoare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Laura Țeposu, CEO Libris: Pentru retaileri devine mai importantă retenția clienților decât achiziția de clienți noi. Publicitatea online este din ce în ce mai costisitoare

Industria auto globală trece printr-o transformare rapidă, pe măsură ce accentul se mută către vehiculele electrice de la cele alimentate cu benzină, determinând companii precum Ford și General Motors să angajeze investiții mari, redesenându-și în același timp strategiile pentru a concura pe o piață care se dezvoltă rapid.

La începutul acestui an, Ford a declarat că vehiculele sale electrice și unitățile de motoare cu ardere internă vor fi conduse ca entități separate, într-o mișcare care vizează dezvoltarea puternică a afacerii sale cu vehicule electrice.

Pentru a-și susține eforturile de accelerare a dezvoltării vehiculelor electrice, Ford a declarat că îl numește pe Doug Field în funcția de director de dezvoltare avansată a produselor și tehnologie.

În rolul extins, Field va supraveghea produsele EV, dezvoltarea software-ului și a sistemelor digitale și asistența avansată pentru șofer, a spus Ford.

Field, care a condus anterior proiectul auto al Apple, a fost atrasde producătorul auto anul trecut, pentru a-i conduce eforturile în domeniul tehnologiei avansate și sistemelor încorporate.

”Dezvoltarea și extinderea următoarei generații de vehicule electrice, definite de software, necesită o concentrare diferită și o combinație diferită de talente...”, a declarat directorul general Jim Farley într-un comunicat.

Compania a mai spus că angajează foști angajați ai HP și Google, parte a grupului Alphabet, pentru a-și sprijini eforturile de a dezvolta vehicule complet conectate, definite de software și sisteme avansate de asistență pentru șofer.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
masini