Sorin Grindeanu: 12 oferte depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focșani-Bacău, 95,9 km

Sorin Grindeanu: 12 oferte depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focșani-Bacău, 95,9 km
scris 22 sep 2022

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că 12 oferte au fost depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focșani-Bacău (95,9 km). El a mai spus că valoare totală a proiectului este estimată de 8,24 miliarde de lei, fără TVA, și investiția este finanțată prin PNRR.

„Pentru lotul 1 (Focșani-Domnești Târg)- în lungime de 35,6 km și cu o valoare estimată de 2,98 miliarde de lei (fără TVA)- au depus oferte 4 Asocieri de constructori din România și Turcia. Pentru Lotul 2 (Domnești Târg-Răcăciuni)- cu o lungime de 38,78 km și o valoare estimată de 3,14 miliarde de lei (fără TVA)- au depus oferte 4 Asocieri de constructori din România și Turcia. Pentru Lotul 3 ( Răcăciuni- Bacău)- cu o lungime de 21,52 km și o valoare estimată de 2,11 miliarde de lei (fără TVA)- s-au primit oferte de la 4 Asocieri de constructori tot din România și Turcia”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

CARBURANȚI Noi ieftiniri. Motorina a coborât sub pragul de 8 lei pentru prima dată în ultimele 6 luni CITEȘTE ȘI CARBURANȚI Noi ieftiniri. Motorina a coborât sub pragul de 8 lei pentru prima dată în ultimele 6 luni

El a mai spus că pentru fiecare lot perioada de execuție a lucrărilor este de 30 de luni.

„Toată Autostrada Focșani-Bacău va avea o lungime de 95,9 km și are o valoare totală estimată de 8,24 miliarde de lei (fără TVA). Investiția este finanțată prin PNRR”. a conchis Grindeanu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada focsani-bacau
licitatie
oferte
sorin grindeanu