Ford Motor recheamă alte 100.000 de vehicule pe piața americană, din cauza riscului de incendiu

Ford Motor recheamă alte 100.000 de vehicule pe piața americană, din cauza riscului de incendiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2022

Ford Motor a anunțat o nouă campanie de rechemare în Statele Unite, pentru 100.000 de vehicule, din cauza riscului de incendiu, urmând să extindă o rechemare anterioară, după o serie de incendii raportate de clienți, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua rechemare se referă la modele ale anilor 2020-2022 Ford Escape, Maverick și Lincoln Corsair, cu motoare hibride plug-in de 2,5 litri, scrie News.ro.

Companiile aeriene au rambursat peste 500.000 de vouchere în Europa pentru zborurile anulate în pandemie CITEȘTE ȘI Companiile aeriene au rambursat peste 500.000 de vouchere în Europa pentru zborurile anulate în pandemie

Potrivit Ford, în eventualitatea unei defecțiuni a motorului, ar putea avea loc scurgeri semnificative de ulei de motor și vapori de combustibil, care s-ar putea acumula în apropierea surselor de aprindere, existând riscul unor incendii.

Separat, Ford extinde cu 27.000 de vehicule o rechemare pentru SUV-urile Ford Expedition și Lincoln Navigator din 2021, din cauza riscului de incendiu sub capotă, după alte cinci incendii noi raportate după o rechemare de 39.000 de vehicule anunțată în mai, declanșată în urma a 16 incendii.

Al doilea mare producător auto din SUA recomandă încă clienților să parcheze vehiculele respective în aer liber și departe de structuri, până sunt efectuate reparațiile.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
sua