Ford Mustang Mach-E, actualizare de performanță: acum poate remorca o barcă

Ford Mustang Mach-E, actualizare de performanță: acum poate remorca o barcă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 3 mai 2022

Primul automobil electric al Ford, Mustang Mach-E, a primit noi actualizări de performanță și de omologare, care vor fi introduse la noile modele produse, dar și la cele existente, prin update online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Ford Mustang Mach-E, SUV electric produs în SUA și vândut și pe piețele din Europa, a fost actualizat de companie și are acum performanțe mai bune în ceea ce privește capacitatea de remorcare, viteza de încărcare a bateriei și sistemul One Pedal, care controlează accelerația/frânarea.

Capacitatea de remorcare a crescut la o tonă, pentru versiunile cu autonomie extinsă, atât în versiunea cu un motor, cât și în cea cu două motoare. Constructorul american și-a luat ca sistem de referință „o barcă tipică de fibră de sticlă”, care acum poate fi atașată la SUV-ul electric. Ford spune că a fost îmbunătățit și confortul la interior, cu această ocazie, iar calibrarea sistemului One-Pedal a fost adaptată pentru mai multă ușurință în utilizare.

De asemenea, timpul de încărcare a bateriei între 80-90% din capacitate a fost redus cu 37 de minute, respectiv de la 52 de minute, la 15 minute.

EXCLUSIV VIDEO&FOTO Dacia va prezenta la Paris primul său automobil full-hibrid E-Tech. Când va fi lansată pe piață CITEȘTE ȘI EXCLUSIV VIDEO&FOTO Dacia va prezenta la Paris primul său automobil full-hibrid E-Tech. Când va fi lansată pe piață

„Actualizarea pentru capacitatea de remorcare de la Mustang Mach-E este una dintre numeroasele actualizări gratuite pe care continuăm să le facem în hardware și software sau prin omologare, pentru a oferi proprietarilor cea mai bună experiență posibilă”, a declarat This Woelpern, director general, Importuri, Ford of Europe. „În special, în ceea ce privește remorcarea, a fost un exemplu minunat de reacție la cerințele clienților, în care am verificat fezabilitatea unei creșteri și am putut să le oferim ceea ce și-au dorit.”

Posesesorii de Mustang Mach-E își pot upgrada și ei mașina printr-o actualizare software, dar nu este foarte clar care dintre noutăți sunt disponibile pentru aceștia.

Ford Mustang Mach-E s-a vândut în primul trimestru al acestui an, în Europa, în 6000 de exemplare, fiind departe de top 10 al vânzărilor de modele electrice pe continent, un clasament în care liderul Tesla Model 3 a vândut peste 23.000 de unități. Pe subsegmentul SUV-urilor, cele mai bine vândute electrice au fost Tesla Model Y, cu 18.000 de exemplare, Kia Niro, cu 15.000 de exemplare, VW ID.4, cu 11.000 de exemplare, și Skoda Enyaq, cu aproape 9.000. De asemenea, Dacia Spring se numără printre cele mai vândute modele electrice, cu peste 9.000 de unități înmatriculate în primele trei luni ale anului, cu 30% mai multe decât cele înregistrate de Mustang Mach-E.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford mustang mach-e
capacitate remorcare mach-e
vanzari mustang mach-e