Ford recheamă la service 775.000 SUV-uri Explorer

Ford recheamă la service 775.000 SUV-uri Explorer
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iul 2021

Producătorul auto Ford Motor a anunțat că va rechema la service aproximativ 775.000 de SUV-uri Explorer pe plan global, din cauza unei probleme la direcție, care a provocat rănirea a șase persoane în America de Nord, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rechemarea acoperă modelele fabricate în perioada 2013 - 2017, scrie Agerpres.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Vehiculele s-ar putea confrunta cu blocarea articulației sferice în jurul axei transversale, care ar putea duce la diminuarea semnificativă a controlului direcției, sporind riscul de accidente, informează Ford.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Și în mai, Ford Motor a rechemat la service 661.000 de SUV-uri Explorer în America de Nord, la solicitarea Administrației Americane pentru Siguranța Traficului (NHTSA), deoarece retenția unor cuie ar putea slăbi și permite șinei care protejează acoperișul să se detașeze de vehicul.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
explorer