FOTO BMW X3 și BMW Seria 6 Gran Turismo - lansate în România în cadrul unui concert de muzică de cameră

FOTO BMW X3 și BMW Seria 6 Gran Turismo - lansate în România în cadrul unui concert de muzică de cameră
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 27 oct 2017

BMW a realizat un eveniment de excepție pentru a marca lansarea pe piața din România a două dintre cele mai noi modele ale mărcii, prezentate în premieră cu doar o lună în urmă, la Frankfurt.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Reprezentanții BMW România au organizat un concert de muzică de cameră, cu ajutorul orchestrei SoNoRo, pentru a celebra introducerea în oferta delaerilor a noilor modele X3 și Seria 6 Gran Tourismo, cele mai noi produse ale bavarezilor. Muzica aleasă nu a fost întâmplătoare, muzicientii au cântat „Marșul BMW”, o piesă compusă „într-o perioadă de efervescență pentru BMW, când compania se reinventa”, după cum explică Alex Șeremet, Corporate Communication Manager, BMW Group România.

„Am dorit să arătăm că BMW are multe de oferit și valorile mărcii merg mult dincolo de imaginea sportivă. Am încercat o asociere inedită, care la început poate surprinde, tocmai pentru a atrage atenția și a invita la explorare.”, a mai spus Șeremet.

VIDEO Nissan a prezentat un concept de mașină electrică ce avertizează pietonii cu ajutorul muzicii CITEȘTE ȘI VIDEO Nissan a prezentat un concept de mașină electrică ce avertizează pietonii cu ajutorul muzicii

BMW este partener al Festivalului de Muzică de Cameră SoNoRo. Muzicienii invitați au fost Sabin Penea la vioară, Răzvan Popovici la violă și Alexander Buzlov la violoncel.

FOTO BMW X3 și BMW Seria 6 Gran Turismo - lansate în România în cadrul unui concert de muzică de cameră

BMW România are așteptări mari de la cele două modele prezentate în cadrul evenimentului. Noul BMW X3 este unul dintre cele ma ipopulare SUV-uri din România, cu 4.000 de unități livrate de la lansarea primei generații în 2003. Noul BMW Seria 6 Gran Turismo, un continuator al segmentului introdus prin BMW Seria 5 Gran Turismo, propune acum un automobil mai elegant și mai sofisticat -care preia o serie de tehnologii de la Seria 7 - pentru cei care sunt dispuși să plătească un preț pe măsură. Prețurile de listă pentru Seria 6 GT încep de la 63.249 euro (motorizare 630i), în timp ce pentru BMW X3, prețurile de listă încep de la 47.838 euro (xDrive20d).

Printre dotările lui X3 se numără  sistemul Launch Control, asociat unei transmisii Steptronic Sport, care permite plecarea de pe loc controlat ( asemănător mașinilor de curse), apoi Gesture Control, care permite acționarea sistemului multimedia doar pe baza gesturilor mâinii, Voice Assistant, care poate comanda diferite operațiuni prin intermediul comenzilor vocale, BMW CoPilot, care cuprinde întreg pachetul de asistență pentru siguranță activă și pasivă.

FOTO BMW X3 și BMW Seria 6 Gran Turismo - lansate în România în cadrul unui concert de muzică de cameră

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
serie 6
x3