FOTO Erbașu primește un nou mare contract pentru drumuri județene

FOTO Erbașu primește un nou mare contract pentru drumuri județene
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Construcții Erbașu anunță că a primit autorizația de construire pentru lucrările ce vor fi efectuate pe raza județului Prahova pentru reabilitarea și modernizarea DJ 1021, Valea Doftanei - Brădet, iar în următoarea perioadă va finaliza organizarea de șantier, proiectul tehnic și detaliile de execuție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Reabilitarea și modernizarea DJ102I se va realiza pe o lungime totală de 25,63 km și va asigura legătura între partea de sud a țării (județul Prahova) și partea centrală (județul Brașov), traversând Munții Baiului (Gârbova) prin pasul Predeluț la o altitudine de 1.285 m.

ANUNȚ Când se redeschide circulația pe Transalpina CITEȘTE ȘI ANUNȚ Când se redeschide circulația pe Transalpina

La finalul lucrărilor, DJ102I va avea o structură rutieră modernizată de la fundație și până la asfalt. Va fi un drum cu o lățime a platformei de 8 metri, care va dispune de două benzi de circulație, acostamente și rigole pe întreaga lungime, de noi poduri și podețe transversale, de o modernizare a acceselor la drumurile laterale, precum și de parcări amenajate.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Brașov.

FOTO Erbașu primește un nou mare contract pentru drumuri județene

Recent a fost relatat că constructorul turc Nurol a renunțat la contestația, depusă la Curtea de Apel București, pentru lotul  Suplacu de Barcău-Chiribiș, parte a Autostrăzii Transilvania, contractat de autorități cu societatea Construcții Erbașu.

Simultan, Nurol a început lucrările pe lotul 3 al Autostrăzii Moldovei A 7.

viewscnt
Afla mai multe despre
drum expres
arad – oradea