FOTO Honda anunță noul model HR-V și introducerea tehnologiei hibride ca standard în Europa

FOTO Honda anunță noul model HR-V și introducerea tehnologiei hibride ca standard în Europa
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 ian 2021

Honda pregătește lansarea pe piață a celui mai nou model al său, HR-V e:HEV, o nouă generație a micului SUV care va fi echipată cu motoare pe benzină și electric. Compania japoneză anunță cu această ocazie că acesta va fi standardul pentru toate modele sale, în Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Micul SUV Honda HR-V, care primește în acest an o nouă generație, este ultimul pas pe care producătorul japonez îl face pentru a oferi pe piața din Europa exclusiv mașini hibride sau electrice, o țintă pe care compania și-a stabilit-o pentru 2022, în cadrul strategiei „Electric Vision”.

Tehnologia hibridă a Honda a fost botezată e:HEV, ea fiind utilizată și pe alte două modele din Europa ale producătorului, SUV-ul compact CR-V și modelul de clasă B Jazz. Sistemul Honda e:HEV este format dintr-un motor pe benzină, două motoare electrice, alimentate de o baterie litiu-ion, totul fiind conectat cu sistemul de rulare printr-o cutie cu raport fix. Tehnologia utilizată de Honda combină sistemele hibrid clasice cu tehnologia utilizată la automobile electrice cu range-extender. Automobilele e:HEV pot rula electric, hibrid și clasic.

VIDEO Trei filme care definesc viitorul Dacia și noul Bigster Concept. Nou director de design al mărcii Dacia. „Cu această nouă mașină am încălcat câteva reguli!” CITEȘTE ȘI VIDEO Trei filme care definesc viitorul Dacia și noul Bigster Concept. Nou director de design al mărcii Dacia. „Cu această nouă mașină am încălcat câteva reguli!”

Honda HR-V va avea premiera pe 18 februarie, iar debutul în rețeaua comercială din Europa va avea loc în lunile următoare. Deocamdată, constructorul a publicat două imagini de tip teaser, care dezvăluie doar unele detalii ale viitorului HR-V.

FOTO Honda anunță noul model HR-V și introducerea tehnologiei hibride ca standard în Europa

viewscnt
Afla mai multe despre
honda
honda hr-v
suv honda
suv hibrid
e hev