FOTO Hyundai a prezentat o nouă generație a lui Kona

FOTO Hyundai a prezentat o nouă generație a lui Kona
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 dec 2022

Primul SUV electric al mărcii sud-coreene Hyundai, Kona, care a reușit să devină extrem de popular în Europa, dar și pe celelalte piețe ale lumii, a primit o nouă generație, care aduce un design mai complex și o serie de tehnologii de ultimă generație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Designul noului Hyundai Kona, prezentat în premieră de constructorul sud-coreean, aduce o schimbare importantă pentru al doilea cel mai vândut model al mărcii în Europa, după Tucson. Kona a crescut în dimensiuni, odată cu redesignul caroseriei, și urmează să ajungă pe piață în 2023.

Noul Kona va avea 4,35 metri lungime, apropiindu-se și mai mult de clasă compactă, cu cei 15 centimetri în plus pe care i-a primit. Și lățimea sa a crescut cu 2,5 cm, iar ampatamentul, care care asigură spațiul pasagerilor, a crescut și el cu 6 cm. Și la interior situația s-a îmbunătățit radical, printr-un spațiu mai mare și o serie de tehnologii noi, între care se remarcă bordul pe care se află cele două display-uri de 12,3 inci.

Primele prețuri ale Dacia Jogger Hybrid 140, primul automobil full hibrid construit la Mioveni CITEȘTE ȘI Primele prețuri ale Dacia Jogger Hybrid 140, primul automobil full hibrid construit la Mioveni

Hyundai Kona a fost dezvoltat și va fi produs pe noua platformă K3 regăsită și pe modelul similar de la Kia, Niro, care asigură aceleași motorizări, atât cu combustie, cât și electrice. Compania a anunțat patru variante de motorizare, EV, combustie, hibrid și N Line. Pe versiunea electrică, nu sunt așteptate schimbări importante din acest punct de vedere, cu o baterie de 64,8 kWh, autonomie de 460 km și un motor ce oferă 204 CP.

FOTO Hyundai a prezentat o nouă generație a lui Kona

FOTO Hyundai a prezentat o nouă generație a lui Kona

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai kona
noul kona
kona electric
kona baterie