FOTO INEDIT Salon auto off-road, la Ciolpani. Pot fi testate cele mai populare SUV-uri ale momentului

FOTO INEDIT Salon auto off-road, la Ciolpani. Pot fi testate cele mai populare SUV-uri ale momentului
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 iul 2021

Un inedit festival al SUV-urilor va avea loc în weekend, la Ciolpani, pe circuitul de motocross aflat la 30 de kilometri de București. Vizitatorii vor putea admira SUV-urile expuse, dar vor putea să le și testeze, sub supravegherea specialiștilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Un salon auto mai puțin obișnuit, dedicat SUV-urilor, va fi organizat în zilele de 24 și 25 iulie, pe circuitul de motocross și offroad din Ciolpani. Publicul este așteptat să se înscrie pentru testarea mașinilor puse la dispoziție de organizatori.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

În același timp, pe terenul de 30.000 de metri pătrați vor avea loc o serie de evenimente de divertisment și vor fi disponibile și unele dintre cele mai populare food truck-uri. Pentru testele off-road vor fi create trei circuite diferite, cu dificultăți diferite, în funcție de abilitățile vizitatorilor. Divertismentul pentru cei mici și traseele pentru biciclete vor completa posibilitățile de petrecere a timpului liber.

Circuitul de la Ciolpani este gândit atât pentru motocross, cât și pentru evenimente off-road, astfel că traseele sale sunt potrivite pentru testarea calităților SUV-urilor în condiții mult mai dificile decât cele în care are ocazia să conducă un proprietar de astfel de vehicule. În același timp, prezența profesioniștilor pe traseu va asigura participanții că toate testele se vor desfășura în siguranță.

Piața auto: România a rămas singura țară pe minus, din UE CITEȘTE ȘI Piața auto: România a rămas singura țară pe minus, din UE

Printre modelele care se anunță la SUV Fest se numără Audi Q5 și Q7, Ford Kuga, Honda CR-V, Hyundai Tucson, Isuzu D-Max, Kia Sportage, Mazda CX-30, Mercedes-Benz G 350, Nissan Juke, Suzuki Vitara sau Toyota RAV4.

Accesul la salonul off-road SUV Fest este gratuit, iar testarea SUV-urilor va putea fi făcută cu o înscriere prealabilă pe site-ul organizatorilor. Cei care vor să testeze mașinile sunt obligați să dețină permis de conducere pentru categoria B, valid, și să aibă asupra lor și cartea de identitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
suv fest ciolpani
salon auto offroad
teste suv-uri ciolpani