FOTO Peste 30 de mașini, scoase la vânzare ca fier vechi

FOTO Peste 30 de mașini, scoase la vânzare ca fier vechi
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2022

Primăria Sibiu scoate la licitație, ca fier vechi, 31 de autovehicule abandonate și care au fost trecute în proprietatea administrației locale. Se pot înscrie la licitație persoanele fizice sau firmele care dețin autorizație de mediu pentru dezmembrarea autovehiculelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Licitația este organizată de Serviciul Domeniul Public din cadrul Primăriei iar cele 31 de mașini au fost ridicate de pe domeniul public și trecute în proprietatea municipalității, conform legislației.

TABEL Ziua și scumpirea. Motorina mai costă sub 8,5 lei/l doar într-o singură stație din capitală CITEȘTE ȘI TABEL Ziua și scumpirea. Motorina mai costă sub 8,5 lei/l doar într-o singură stație din capitală

Anul acesta, primăria Sibiu a mai organizat o licitație pentru valorificarea ca deșeuri de fier vechi a altor 45 autovehicule, suma obținută fiind de 62.440 lei. 

În paralel cu aceste licitații de valorificare, Serviciul de Administrare a Domeniului Public continuă să identifice, să someze proprietarii și să ridice din teren astfel de vehicule care ocupă domeniul public.

FOTO Peste 30 de mașini, scoase la vânzare ca fier vechi

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
licitatie