FOTO Skoda pregătește schimbări de design la modelele Scala și Kamiq

FOTO Skoda pregătește schimbări de design la modelele Scala și Kamiq
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 27 iul 2023

Pe 1 august, producătorul ceh de automobile Skoda va prezenta modelele Scala și Kamiq revizuite, în care principalul rol va fi cel al luminilor, redesenate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Sedanul Scala și micul SUV Kamiq vor primi începând din acest an un face-lift programat la jumătate vieții, adică la aproximativ patru ani de la lansare.

FOTO Podul peste Dunăre de la Brăila - luminat în culorile drapelului național, în anumite zile simbolice CITEȘTE ȘI FOTO Podul peste Dunăre de la Brăila - luminat în culorile drapelului național, în anumite zile simbolice

Compania a publicat o serie de fotografii care dezvăluie principalele modificări pe care cele două modele le vor primi. Cele mai evidente sunt farurile cu un aspect 3D, care transformă destul de mult apariția celor două modele, printr-o înfățișare mai modernă. În plus, tehnologia Matrix-LED, disponibilă în premieră pe cele două modele, va oferi posibilitatea clienților să opteze pentru cele mai moderne faruri din industria auto.

FOTO Skoda pregătește schimbări de design la modelele Scala și Kamiq

Un detaliu care atrage atenția este linia luminilor de zi, care se extinde pe spoiler și grilă, creând o nouă semnătură luminoasă. În cazul Kamiq, blocul superior a fost subțiat și mai mult, cu un contur și mai pronunțat, în timp ce farurile principale sunt mai mari.

VIDEO Prima News: Turiștii blocați pe aeroporturi, la capătul răbdării CITEȘTE ȘI VIDEO Prima News: Turiștii blocați pe aeroporturi, la capătul răbdării

Reprezentanții Skoda spun că vor fi introduse modificări atât la grila frontală, cât și la blocurile optice spate și vor fi oferite noi jante.

FOTO Skoda pregătește schimbări de design la modelele Scala și Kamiq

Cele două modele fac parte din oferta Skoda pe segmentul sub-compact, având o platformă comună derivată din platform MQB a grupului VW, similar cu modelele Polo și T-Cross. SUV-ul Kamiq rerpezintă al doilea cel mai vândut model al mărcii, după celebrul Octavia, în 2022 acesta înregistrând un volum de 96.300 de unități, la nivel global, în timp ce Scala este cel mai slab vândut, din întreaga gamă oferită în Europa (39.500 unități vândute în 2022).

Ford anunță prețuri pentru noile modele fabricate la Craiova CITEȘTE ȘI Ford anunță prețuri pentru noile modele fabricate la Craiova

Skoda Kamiq și Scala vor fi prezentate în premieră pe 1 august, livrările versiunilor restilizate fiind programate de asemenea în acest an.

FOTO Skoda pregătește schimbări de design la modelele Scala și Kamiq

viewscnt
Afla mai multe despre
skoda kamiq
skoda scala
facelift skoda