Google Flights găsește bilete ieftine de avion și pentru România

Google Flights găsește bilete ieftine de avion și pentru România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 sep 2017

Google anunță includerea României pe lista țărilor pentru care pot fi folosite de serviciile sale Flights și Destinations.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Așa cum sugerează și numele, Flights și Destinations sunt două aplicații care facilitează căutarea biletelor de avion și documentarea cu privire la diverse destinații de călătorie. Ambele au în vedere acum și România.

Pe de o parte, Google Flights poate fi folosit acum pentru a căuta zboruri ale liniilor aeriene care operează pe aeroporturile din țara noastră. Serviciul celor de la Google analizează atât zborurilor companiilor de linie, cât și al celor cu preț redus.

Flights oferă sugestii cu privire la alegerea datelor de zbor în funcție de perioadele în care prețurile biletelor de avion sunt mai mici. De asemenea, utilizatorul poate activa funcția de urmărire a prețurilor, care îl ține la curent, prin intermediul mail-ului, cu evoluția prețurilor.

Industria de gaming din România a ajuns în 2016 la o cifră de afaceri de 145,3 milioane de dolari. Topul celor mai mari companii dezvoltatoare de jocuri din țară CITEȘTE ȘI Industria de gaming din România a ajuns în 2016 la o cifră de afaceri de 145,3 milioane de dolari. Topul celor mai mari companii dezvoltatoare de jocuri din țară

România face parte dintr-o listă care cuprinde 26 de țări europene în care Google Flights își extinde acum funcționalitatea.

Și serviciul Destinations, care poate fi folosit căutând în Google “destinații București”, spre exemplu, este acum valabil pentru limba Română. Din păcate, numărul orașelor și regiunilor din țara noastră pentru care Google oferă informații pare să fie destul de limitat.

Cu această ocazie, Google a adăugat suport pentru localizare aplicației Trips. Aceasta va putea acum să ofere sugestii de vizitare turiștilor aflați în vacanță în funcție de coordonatele GPS ale telefonului.

Google Flights găsește bilete ieftine de avion și pentru România

viewscnt
Afla mai multe despre
google
avion
zboruri