Honda va prezenta un concept-car electric la Frankfurt, alături de versiunea hibridă a SUV-ului CR-V

Honda va prezenta un concept-car electric la Frankfurt, alături de versiunea hibridă a SUV-ului CR-V
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 29 aug 2017

Honda a anunțat că va folosi Salonul Auto de la Frankfurt pentru a-și face publice planurile privind vehiculele electrice ale mărcii destinate pieței europene. În centrul atenției va sta un concept-car electric.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Honda Urban EV Concept este numele anunțat de japonezi pentru Frankfurt, acesta fiind, așa cum reiese din descrierea companiei, precursorul unui viitor model de serie. Mai multe detalii nu au afost anunțate, însă, dacă analizăm numele propus și tendințele pieței europene de automobile, va fi un model de segment A sau B, posibil chiar un SUV de mici dimensiuni cu propulsie electrică. Un al doilea vehicul expus va fi CR-V Hybrid Prototype, versiunea cu propulsie hibridă a SUV-ului compact CR-V. Totodată, Honda va avea la stand face-liftul subcompactei Jazz, dar și noile versiuni diesel ale compactei Civic.

Honda este unul din pionierii vehiculelor cu propulsie alternativă, inclusiv în zona de fuel cell, a vehiculelor electrice alimentate cu hidrogen. 

viewscnt
Afla mai multe despre
honda
vehicul electric