Înmatriculările de automobile Suzuki în România au crescut cu 31% în 2015

Înmatriculările de automobile Suzuki în România au crescut cu 31% în 2015
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2016

Înmatriculările de automobile Suzuki pe piața românească au crescut cu 31% în 2015 și au ajuns la 1.135 unități, conform datelor provizorii comunicate de DRPCIV la începutul acestui an, comparativ cu 865 de unități în 2014, a anunțat vineri Suzuki România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cel mai vândut model Suzuki pe piața din România a fost Vitara, un model introdus pe piața locală începând cu luna aprilie 2015. Noul Suzuki Vitara a fost comercializat în 648 de unități în doar opt luni din 2015. În topul vânzărilor se află și modelele S-Cross, comercializat în 253 de unități, și Swift - cu 166 unități comercializate.

"Lansarea modelului Suzuki Vitara în România a fost un real succes care a dus la creșterea vânzărilor și pe celelalte modele. Conform planului la nivel mondial, Suzuki va lansa până în 2019 o serie de 20 de modele noi și sunt sigur că modelele destinate pieței europene vor fi bine primite și în România. Aproximativ 25% din vânzările totale au fost către flote, modelele Vitara și S-Cross fiind alegerea optimă pentru acești clienți", a spus Alin Radu, directorul general Suzuki România.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
suzuki
swift