Laurian Anastasof, fost șef al Statului Major al Forțelor Aeriene, a fost numit director general al IAR SA Brașov

Laurian Anastasof, fost șef al Statului Major al Forțelor Aeriene, a fost numit director general al IAR SA Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2020

Laurian Anastasof, fost șef al Statului Major al Forțelor Aeriene, a fost numit director general al IAR SA Brașov, începând cu data de 17 septembrie, pentru patru luni, în locul lui Neculai Banea, care a renunțat la mandat, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Consiliul de Administrație al societății IAR SA, întrunit în ședință în data de 4 septembrie 2020, ia act de decizia lui Neculai Banea de a renunța la mandatul de director general al societății IAR SA începând cu data de 17 septembrie 2020, uzând de prevederile contractului de mandat D10/E425/30 martie 2009, art. 9-Încetarea contractului, alin. 9.1, litera c. Ca urmare a vacantării postului de director general al societății, Consiliul de Administrație îl numește pe Laurian Anastasof în funcția de director general al IAR SA, începând cu data de 17 septembrie 2020, pentru un mandat de patru luni, respectiv până la data de 17 ianuarie 2021, semnând cu acesta contractul de mandat nr.D10/E1695/4 septembrie 2020", arată comunicatul.

Noul șef al Skoda dă explicații cehilor: „Nu vom fi noua Dacia” CITEȘTE ȘI Noul șef al Skoda dă explicații cehilor: „Nu vom fi noua Dacia”

Generalul-locotenent Laurian Anastasof a fost șef al Statului Major al Forțelor Aeriene în perioada decembrie 2013 - octombrie 2017 și comandantul Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii, între martie 2009 și decembrie 2013, scrie News.ro

Între octombrie 2017 și iunie 2020, Anastasof a fost consilier militar al ministrului Apărării Naționale.

Este pilot militar, instructor de zbor și pilot de încercare pe diferite tipuri de aeronave reactive de luptă și elicoptere militare. A acumulat peste 2.800 de ore de zbor în carieră, potrivit CV-ului publicat pe site-ul companiei.

Neculai Banea a lucrat la IAR Ghimbav din 1978.

IAR SA are o capitalizare de 264,3 milioane lei și este listată la Bursa de Valori București sub simbolul ”IARV”. Compania a realizat în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 158,7 milioane lei și un profit brut de 19 milioane lei.

IAR SA Brașov este o companie aeronautică a cărei activitate a început în anul 1925. Este o unitate specializată pentru mentenanță, reparații și reparații capitale pentru elicopterele Puma și Alouette III.

Compania deține experiența și certificările de a dezvolta și fabrica produse aeronautice.

viewscnt
Afla mai multe despre
laurian anastasof
iar sa brașov