A fost semnat un nou contract pentru proiectarea și execuția unui tronson din Autostrada Transilvania

A fost semnat un nou contract pentru proiectarea și execuția unui tronson din Autostrada Transilvania
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2020

Un nou contract pentru proiectarea și execuția unui tronson din Autostrada Transilvania, pentru realizarea a 13,5 kilometri între Nușfalău și Suplacu de Barcău, a fost semnat sâmbătă, în prezențaministrului Transporturilor, Lucian Bode. Este cel de-al patrulea contract semnat de la începutul acestui an pentru secțiuni din A3.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Contractul pentru realizarea celor 13,5 kilometri care vor face legătura între Nușfalău și Suplacu de Barcău a fost semnat sâmbătă, amtreprenor fiind NUROL INSAAT VE TICARET A.S., scrie News.ro.

Patronat: Hotelurile de la mare care au rezistat peste sezon sunt ocupate în proporție de aproximativ 80% în primele zile din septembrie, mai mult de jumătate din turiști plătind cu vouchere de vacanță CITEȘTE ȘI Patronat: Hotelurile de la mare care au rezistat peste sezon sunt ocupate în proporție de aproximativ 80% în primele zile din septembrie, mai mult de jumătate din turiști plătind cu vouchere de vacanță

Contractul în valoare de 384.138.887,89 lei fără TVA și este finanțat din fonduri europene nerambursabile, transmite CNAIR.

Durata contractului este de 24 luni, din care:  șase luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

În cadrul contractului se vor realiza autostrada pe lungime totală de 13,54 kilometri, precum și un nod rutier Nușfalău km 67+500 (intersecție cu DN1H), șapte pasaje peste autostradă, șase poduri peste autostradă, o parcare de scurtă durată la kilometrul 69+150, un punct de sprijin pentru întreținere km 69+240, bretea de întoarcere, varianta de circulație pe DN1H, dar și restabiliri pentru legăturile rutiere.

Sâmbătă, după semnarea acestui contract, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că peste câteva zile vor fi deschiși traficului rutier cei 18 kilometri din Autostrada Transilvania  între Iernut și Chețani.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada transilvania
nusfalau
suplacu de barcau