LISTĂ Firme din transporturi au primit "cartonaș galben"

LISTĂ Firme din transporturi au primit "cartonaș galben"
scris 7 oct 2022

O nouă serie de certificate negative intermediare pentru antreprenori a fost emisă de CNAIR, pe listă fiind firme la al doilea "cartonaș galben", a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Pentru contracte de proiectare, aflate în derulare, au primit - din nou- , conform ministrului, certificate intermediare negative:
- SEARCH Corporation SRL

- EGIS Romania SA
- EGIS International S.A.S
- NV CONSTRUCT SRL.

FOTO Noile tramvaie de la Arad, expuse în București la Salon. Când vor ieși pe traseu CITEȘTE ȘI FOTO Noile tramvaie de la Arad, expuse în București la Salon. Când vor ieși pe traseu

Asocierea INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL SA, care în seria trecută a primit certificat pozitiv, a fost sancționată în actuala serie cu Document constatator intermediar negativ.

Pentru Contractele de execuție lucrări au primit o nouă serie de certificate intermediare negative:
- Todini Construzioni Generali SpA
- ASOCIEREA Secol Romania SRL- Secol Societa Edile Construzioni e Lavori SA
- Tirrena Scavi SpA
- ASOCIEREA Webuild SpA – IHI Infrastructure Systems Co Ltd
- ASOCIEREA Aktor Technical Societe Anonyme (AKTOR S.A.) – Euro Construct Trading 98 SRL.

FOTO Renault prezintă la Paris un concept Renault 4 în versiune off-road CITEȘTE ȘI FOTO Renault prezintă la Paris un concept Renault 4 în versiune off-road

Cu certificat negativ intermediar a fost sancționată, în această serie, și Nurol Insaat VE Ticaret AS, care la precedenta serie a primit certificat pozitiv.

"Vreau să reamintesc că, potrivit modificărilor din acest an la legislația achizițiilor publice, documentele constatatoare periodice vor fi actualizate și publicate din 90 în 90 de zile. Ele vor reflecta stadiul la zi pentru fiecare contract în parte.

Antreprenorii care au primit certificate negative intermediare (Documente Constatatoare periodice) au posibilitatea să recupereze întârzierile și să evite emiterea unui nou document constatator negativ la următoarea evaluare.

Atenție însă: sunt antreprenori care riscă să primească la următoarea evaluare direct "cartonașul roșu"!

Rolul acestor Documente Constatatoare este pe de o parte să îi determine pe anumiți Antreprenori să își corecteze conduita, iar pe de altă parte să permită Comisiilor de evaluare să cunoască în timp real situația concretă a Antreprenorilor care se prezintă la alte licitații.

VIDEO & FOTO Citroen prezintă conceptul Oli, un studiu „manifest” care înglobează tehnologiile electrice viitoare și seamănă izbitor cu Dacia Manifesto CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Citroen prezintă conceptul Oli, un studiu „manifest” care înglobează tehnologiile electrice viitoare și seamănă izbitor cu Dacia Manifesto

Cu ocazia verificării ofertelor, Antreprenorii care au primit certificate constatoare intermediare negative pentru abateri grave de la contractele aflate în derulare vor fi EXCLUȘI de la licitații", explică ministrul.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada focsani-bacau
licitatie
oferte
sorin grindeanu