Lufthansa a anulat zboruri pe ruta Munchen - Sibiu

Lufthansa a anulat zboruri pe ruta Munchen - Sibiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2020

Compania Lufthansa a anulat, miercuri, două curse pe ruta Sibiu - Munchen, potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Alexandra Păcurar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cursa de la Munchen care trebuia să aterizeze miercuri, la Sibiu, la ora 18.15, a fost anulată. De asemenea, cursa de la Sibiu care trebuia să plece la Munchen la ora 18.55 a fost anulată, scrie Agerpres.

Aeroportul Timișoara a pierdut 40 la sută din pasageri și anunță că va reduce personalul, pe fondul crizei coronavirusului CITEȘTE ȘI Aeroportul Timișoara a pierdut 40 la sută din pasageri și anunță că va reduce personalul, pe fondul crizei coronavirusului

"Aeroportul Internațional Sibiu nu ia decizii de suspendare a zborurilor, deciziile aparțin operatorilor aerieni și/sau instituțiilor abilitate. Informațiile sunt publicate pe website-ul oficial al companiei. Aeroportul nu a anulat niciun zbor. Informația cu zborul de München anulat a fost preluată de pe website-ul oficial al companiei Lufthansa", a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Aeroportul Internațional din Sibiu, Alexandra Păcurar.

Un număr de 97 de oameni care au venit miercuri cu avionul la Sibiu de la Stuttgart, cu o cursă BlueAir, urmează să fie izolați acasă.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
munchen
sibiu