Mandatul directorului general al Romaero, prelungit

Mandatul directorului general al Romaero, prelungit
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2023

Consiliul de Administrație al Romaero i-a prelungit cu încă cinci luni mandatul de director general lui Mișa Popic, potrivit unui raport al companiei remis Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Prin decizia nr. 14/24.07.2023, Consiliul de Administrație al Romaero a decis acordarea unui nou contract de mandat de director general dlui. Mișa Popic pentru o perioadă de 5 luni, începând cu data de 26.07.2023, care va putea înceta oricând înainte de împlinirea termenului în cazul numirii unui director general în condițiile OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice cu modificările și completările ulterioare", se arată în document.

Profitul Ryanair a explodat. Este luată în calcul ieftinirea biletelor CITEȘTE ȘI Profitul Ryanair a explodat. Este luată în calcul ieftinirea biletelor

Mișa Popic a preluat șefia companiei Romaero în ianuarie 2022, după demisia din CA a lui Alexandru - Costin Macoveiciuc, scrie Agerpres.

Tot în ședința din 24 iulie, CA al Romaero a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății la data de 30/31.08, ora 15:00. Pe ordinea de zi se află, printre altele, alegerea a șapte administratori provizorii ai companiei ca urmare a expirării mandatelor actuale.

Romaero (cu simbolul bursier RORX), companie strategică pentru industria aerospațială și de apărare a României, este controlată în proporție de 56,72% de statul român, prin Ministerul Economiei, urmat de SIF Muntenia (23,2%) și Fondul Proprietatea (18,9%).

În ultimele 6 luni, acțiunile RORX s-au depreciat cu peste 37%, iar în cursul zilei de marți, 25 iulie, cu 7,41%.

viewscnt
Afla mai multe despre
mișa popic
romaero