Mijloacele de transport ale STB SA vor circula după un program special de Paște

Mijloacele de transport ale STB SA vor circula după un program special de Paște
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2021

Autoritățile din București anunță că mijloacele de transport ale STB SA vor circula după un program special de Paște, iar linia de tramvai 41 va funcționa în noaptea de Înviere. De asemenea, Metrorex anunță program special de sărbători.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În perioada 30.04.2021 - 03.05.2021, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcționa cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică. Totodată, în noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și cele ale liniei expres 783, precum și de tramvaiele liniilor 1 și 10, conform programului obișnuit. Suplimentar, STB SA va menține în circulație, pe parcursul întregii nopți, tramvaiele liniei 41”, a transmis STB, într-un comunicat de presă.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Graficele de circulație pentru fiecare linie de transport sunt publicate pe site-ul STB SA, la secțiunea Trasee, scrie News.ro

Tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute, iar tramvaiele liniei 1/10 vor funcționa după programul perioadei de noapte, a decis Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

De asemenea, Metorex a anunțat program special de sărbători.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Astfel, în zilele de 30 aprilie, 1, 2 și 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end și sărbători legale, pe toate magistralele.

În noaptea de Înviere, 01/02.05.2021, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
metrorex
paste