Ministerul Afacerilor Interne a achiziționat servicii de transport aerian în valoare de 8,4 milioane de lei

Ministerul Afacerilor Interne a achiziționat servicii de transport aerian în valoare de 8,4 milioane de lei
scris 28 apr 2018

Ministerul Afacerilor Interne a cumpărat, de la opt companii, printre care și Tarom, servicii de transport aerian, intern și international, în valoare de 8,4 milioane lei, fără TVA, potrivit unui publicat sâmbătă pe Sistemul Electroni de Achiziții Publice (SEAP).

Serviciile au fost achiziționate printr-un acord cadru. Tipul procedurii a fost licitație deschisă, iar criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, scrie News.ro.

”În vederea asigurării deplasărilor frecvente, pentru misiunile de relații internaționale și misiunile operative din țară și străinatate, se impune organizarea și desfășurarea unei proceduri de atribuire pentru încheierea unui acord-cadru de servicii de transport aerian”, se arată în anunț.

Schimbare pregătită: Perioada în care amenzile, precum cele de circulație, pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare CITEȘTE ȘI Schimbare pregătită: Perioada în care amenzile, precum cele de circulație, pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare

Au fost admise opt oferte din tot atâtea primite.

Firmele care au câștigat sunt Tarom, Eximtur, Danco Pro Communication, Weco TMC, Olimpic International Turism, Travel Time D&R, Round The World Travel și Expert Multiservices Impex.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul afacerilor interne
transport aerian