Nicușor Dan: Transportul public din București este oficial și pe hărțile Google. Într-o primă etapă se afișează planificarea curselor

Nicușor Dan: Transportul public din București este oficial și pe hărțile Google. Într-o primă etapă se afișează planificarea curselor
scris 15 nov 2021

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că transportul public din București este oficial și pe hărțile Google, unde pot fi găsite variantele de transport public pentru regiunea București-Ilfov, inclusiv programul metroului și al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni. El arată că, într-o primă etapă, se afișează planificarea curselor. "Ulterior, vom afișa în timp real funcționarea mijloacelor de transport public", adaugă Dan.

"Tansportul public din București este oficial și pe hărțile Google! Oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul folosind transportul public va primi informațiile dorite integrate în această aplicație. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea București - Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila și Buftea, dar și programul metroului și al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni", a arătat Nicușor Dan.

Uber începe să majoreze tarifele pentru a-i atrage pe șoferi. Criză înainte de Crăciun. „Avem nevoie de mai mulți dintre voi, așa că spuneți-le prietenilor!” CITEȘTE ȘI Uber începe să majoreze tarifele pentru a-i atrage pe șoferi. Criză înainte de Crăciun. „Avem nevoie de mai mulți dintre voi, așa că spuneți-le prietenilor!”

Potrivit acestuia, datele pentru transportul public la suprafață sunt preluate automat de pe serverele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI), iar într-o primă etapă se afișează planificarea curselor, scrie News.ro.

"Ulterior, vom afișa în timp real funcționarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureștenii să-și poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil", a precizat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
google maps