Numărul pasagerilor transportați de Ryanair, în urcare. Creștere substanțială pentru Lauda

Numărul pasagerilor transportați de Ryanair, în urcare. Creștere substanțială pentru Lauda
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2020

Compania aeriană low cost Ryanair a anunțat că a transportat 152,4 milioane de pasageri în 2019, cu 9% mai mulți comparativ cu anul anterior, relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a subliniat că, în decembrie 2019, 11,2 milioane de persoane au călătorit cu grupul Ryanair, o creștere de 9 % față de numărul înregistrat în aceeași lună din 2018, scrie Agerpres.

FOTO Probleme la Aeroportul ”Henri Coandă” - Otopeni: Aglomerație la check-in, benzile de bagaje funcționează greu, căderi repetate de tensiune CITEȘTE ȘI FOTO Probleme la Aeroportul ”Henri Coandă” - Otopeni: Aglomerație la check-in, benzile de bagaje funcționează greu, căderi repetate de tensiune

Potrivit unui comunicat al companiei, 10,7 milioane pasageri au călătorit în decembrie cu Ryanair (plus 7 %), în timp ce pentru Lauda au optat 0,5 milioane (plus 67%).

Grupul Ryanair operează peste 2.400 de zboruri zilnic, din 86 de baze, și conectează peste 200 destinații, din 40 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
pasageri
lauda