Peugeot 308 facelift a fost prezentat oficial. Comenzile și livrările vor fi disponibile în toamnă

Peugeot 308 facelift a fost prezentat oficial. Comenzile și livrările vor fi disponibile în toamnă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 8 mai 2017

Peugeot a făcut publice primele informații oficiale despre varianta revizuită a compactei 308, dar și o imagine care înfățișează principalele schimbări estetice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Partea frontală este cea care a suferit cele mai importante moficiări, începând cu grila de aer și interiorul farurilor, unde luminile LED au fost redesenate, fiind prezente acum la toate nivelurile de echipare.

La interior a fost introdus I-Cockpit, cu touchscreen și tehnologie satnav 3D, o nouă grafică și un meniu facil. Este echipat cu tehnologie Mirror Screen, cu Android Auto și Apple Carplay. Din punct de vedere al asistenței, Peugeot anunță introducerea tuturor sistemelor care se regăsesc în acest moment pe SUV-ul 3008.

În materie de motorizare, Puegot 308 are o noutate absolută, un propulsor diesel rafinat, BlueHDi 130 S&S, precum și o cutie de viteze de top, una automată cu 8 trepte, care va însoți motorul BlueHDi 180 S&S, de pe 308 GT.

De asemenea, Peugeot anunță că motorul PureTech 130 S&S a fost revizuit și i s-a îmbunătățit eficiența combustiei. În plus, el va fi însoțit de o nouă cutie de viteze în 6 trepte.

Peugeot 308 facelift va debuta oficial în toamna acestui an, când va fi disponibil pentru comenzi și clienților din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
peugeot
308
facelift