Peugeot mărește garanția la o durată fără precedent, pentru toate mașinile electrice

Peugeot mărește garanția la o durată fără precedent, pentru toate mașinile electrice
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 mar 2024

Peugeot a decis să extindă garanția acordată prin pachetul opțional Allure Care la toate mașinile electrice. Este primul producător de mașini 100% electrice cu o garanție atât de lungă, dar programul începe deocamdată doar în Franța, conform datelor analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marca Peugeot, pe care grupul Stellantis încearcă să o poziționeze up-market, a extins programul de garanție Allure Care la toate vehiculele electrice vândute „pentru a oferi o liniște totală clienților săi și pentru a-i încuraja să se angajeze pentru o mobilitate cu emisii zero”. Este prima marcă de automobile electrice care acordă o garanție de 8 ani.

VIDEO Noi imagini - Umbrărescu pregătește deschiderea unui lot din Autostrada Moldovei CITEȘTE ȘI VIDEO Noi imagini - Umbrărescu pregătește deschiderea unui lot din Autostrada Moldovei

Peugeot spune că le oferă clienților o gamă largă de vehicule electrice, care ajung până la o autonomie de 700 km (în cazul E-3008), cu încărcare rapidă în 10 minute cu energie pentru 100 km. În plus, asigură accesul la o rețea de 600.000 de stații de încărcare în toată Europa, inclusiv 90.000 de puncte de încărcare rapidă.

Programul Allure Care a fost oferit pentru prima dată pe modelul electric E-3008, iar acum va fi disponibil pe E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E-3008. Pachetul va fi disponibil și pe viitoarele modele care urmează să fie lansate, E-5008 și E-408.

EXCLUSIV Vânzările Dacia la nivel global au reînceput să crească CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Vânzările Dacia la nivel global au reînceput să crească

Garanția acoperă motorul electric, chargerul, transmisia și principalele componente electrice și mecanice pe o perioadă de până la 8 ani sau 160.000 de kilometri. Garanția Allure Care completează garanția specifică a mărcii, care are o perioadă de 8 ani / 160.000 km pentru bateria de înaltă tensiune.

Garanția este oferită începând din acest moment noilor modele electrice Peugeot de pe piața din Franța, dar șeful de marketing al mărcii, Phil York, lasă de înțeles că vor urma și alte piețe: „Am ales inițial Franța pentru a generaliza Peugeot Allure Care la întreaga noastră gamă electrică. Aceasta este dovada că punem clientul în centrul transformării noastre pentru a deveni marca lider pe piața electrică europeană în 2025”.

Constructorii auto oferă în cele mai multe cazuri garanții extinse doar pentru bateriile de înaltă tensiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
peugeot
garantie masini electrice
e-3008