Pierderile Uber s-au agravat

Pierderile Uber s-au agravat
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 nov 2017

Pierderile Uber Technologies s-au agravat în trimestrul al treilea, la 1,46 miliarde de dolari, față de un rezultat negativ de 1,06 miliarde de dolari în trimestrul anterior, pe fondul problemelor în justiție și al investigațiilor autorităților de reglementare la nivel global, a declarat o persoană apropiată situației, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile au urcat cu 14%, la 2 miliarde de dolari, arată news.ro.

Uber nu este obligată să raporteze public rezultatele financiare, întrucât nu este o companie listă la  bursă, dar de la începutul acestui an a început să divulge unele datele referitoare la performanțele financiare.

Aston Martin pe cale să facă profit, prima dată după 2010. FOTO Compania a lansat noul Vantage, un concurent puternic pentru Porsche 911 CITEȘTE ȘI Aston Martin pe cale să facă profit, prima dată după 2010. FOTO Compania a lansat noul Vantage, un concurent puternic pentru Porsche 911

Marți, un consorțiu condus de compania japoneză SoftBank Group a lansat o licitație pentru vânzzrea de acțiuni Uber.

SoftBank a anunțat că unii dintre investitorii inițiali importanți ai Uber, între care firmele de investiții Benchmark, care deține o participație de 13% la Uber, în valoare de 9 miliarde de dolari, și Menlo intenționează să vândă acțiuni.

Uber a fost lovită în acest an de o serie de scandaluri, cel mai recent fiind legat de plata a 100.000 de dolari unor hackeri pentru ca aceștia să țină secret faptul că au accesat circa 57 de milioane de conturi ale clienților care folosesc serviciile de transport oferite de companie prin intermediuș unei aplicații pentru smartphone-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
pierderi