Polonezii de la Solaris câștigă un nou contract în România

Polonezii de la Solaris câștigă un nou contract în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2021

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Producătorul de vehicule electrice pentru transport public Solaris Bus & Coach a anunțat semnarea unui contract cu municipiul Sighetu Marmației pentru livrarea a șapte autobuze electrice Solaris Urbino 12, valoarea contractului ridicându-se la peste 18 milioane de lei + TVA.

”Solaris Bus & Coach, lider european în producția de vehicule electrice pentru transport public, anunță semnarea unui contract cu municipiul Sighetu Marmației pentru livrarea a șapte autobuze electrice Solaris Urbino 12. Procedura de achiziție a fost organizată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar valoarea contractului se ridică la peste 18 milioane de lei + TVA. În cadrul contractului, au mai fost achiziționate și două stații de încărcare electrică rapidă și alte șapte stații de încărcare lentă. Termenul de livrare a vehiculelor este de maximum 22 de luni”, a anunțat compania.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Cele șapte autobuze electrice sunt primele vehicule de transport public livrate de producătorul european în Sighetu Marmației, scrie News.ro

Cele două stații de încărcare rapidă de 300 KW fiecare vor permite fiecărui vehicul încărcarea completă într-un interval de timp cuprins între 2 și 10 minute, iar cele lente încărcarea într-un timp de până la 6 ore.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

În prezent, peste 300 de vehicule Solaris sunt folosite în transportul în comun din orașele: Craiova, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Satu Mare, Galați, Baia Mare și Oradea, vehiculele electrice și hibrid fiind preponderente. De asemenea, peste 200 vehicule ecologice urmează să fie livrate în următoarele 12 luni către diferite municipalități din România.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Solaris Bus & Coach SA este unul dintre cei mari producători din Europa de autobuze și troleibuze. În cei aproape 25 de ani de existență, compania a produs peste 20.000 de vehicule folosite în transportul public din sute de orașe europene. În prezent, Solaris este lider de piață pe segmentul de e-mobilitate în transportul public. În septembrie 2018, Solaris Bus & Coach s-a alăturat grupului spaniol CAF.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
solaris
autobuze solaris
achizitie troleibuze
autobuze electrice
autobuze hibrid
neoplan
caf