Dacia Spring anunță premiera din această săptămână

Dacia Spring anunță premiera din această săptămână
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 13 oct 2020

Dacia a publicat un prim video cu noul automobil electric Dacia Spring, care va avea premiera pe 15 octombrie, la Paris. Imaginile dezvăluie semnătura luminoasă în formă de Y, care a fost introdusă pe noile generații Logan și Sandero.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Dacia Spring va debuta oficial la evenimentul Renault eWAYS, care va găzdui mai multe vehicule electrice sau hibrid pe care grupul francez le are în gamă, dar va aduce în fața publicului și primul SUV electric al mărcii Renault, sub forma unui prototip. Deși Renault nu a oferit prea multe detalii despre noul model, precizând doar că este „viitorul crossover bazat pe noua platformă CMF-EV electrică”, se știe că este vorba despre versiunea franceză a SUV-ului Nissan Arya.

Renault a publicat de asemenea un mic teaser video și cu acest SUV, care lasă să se vadă jocurile de lumini ce vor fi prezente în zona frontală a conceptului.

Renault confirmă: Dacia Sandero va fi produs doar în Maroc. La uzina din România vor fi fabricate „alte modele” CITEȘTE ȘI Renault confirmă: Dacia Sandero va fi produs doar în Maroc. La uzina din România vor fi fabricate „alte modele”

Mesajul primului film în care apare noua Dacia Spring reia ideea unei revoluții electrice, bazată pe prețul pe care modelul îl va avea. Renault a descris modelul Spring ca fiind „mașina electrică accesibilă tuturor, care întruchipează noua revoluție Dacia”.

Tot în cadrul eWays va fi expus și noul Renault Arkana, versiunea pentru Europa a SUV-ului coupe lansat în urmă cu un an în Rusia. Evenimentul Renault eWays este gândit ca un minisalon virtual al grupului Renault, în cadrul căruia CEO-ul companiei, Luca de Meo, va prezenta noutățile și va oferi informații despre strategia electrică a grupului. Prezentările vor debuta pe 15 octombrie și vor dura 11 zile. Va fi prezent și noul coordonator al mărcii Dacia, Denis Le Vot, membru al Comitetului Executiv al Groupe Renault și desemnat de Luca de Meo să preia controlul noii linii de business a mărcii românești.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring
dacia electrica
renault suv electric
arkana
preturi dacia spring