Rechemare pentru Mitsubishi L200, din cauza unor probleme ale caroseriei

Rechemare pentru Mitsubishi L200, din cauza unor probleme ale caroseriei
scris 6 dec 2019

Importatorul mărcii Mitsubishi în România a anunțat demararea unei campanii de rechemare în service pentru câteva sute de mașini, toate L200 (Triton). Mașinile sunt afectate de o defecțiune fără risc major de accidentare.

Modelul Mitsubishi L200, versiunea pickup-ului construită în 2016, va fi rechemat în service în România, pentru remedierea unei posibile defecțiuni a niturilor pragurilor laterale. Potrivit descrierii defecțiunii în notificarea remisă autorităților, “există posibilitatea ca nturile ce fizează pragurile laterale să se corodeze și să se rupă datorită coroziunii galvanice.”

Chiar dacă nu pare a fi un defect cu risc de accidentare, nu este exclus ca defectul să conducă la defecțiuni și mai mari. “Este posibil ca în cazul în care toate niturile se rup, pragurile laterale să se desprinfă și să cadă de pe vehicul”, mai precizează importatorul. Procedura de reparație presupune înlocuirea niturilor și fixarea pragurilor cu șuruburi și piulițe noi. Durata reparației a fost estimată la 1,2 ore.

Dacia lansează propriul model electric, la 15.000 de euro, fără subvenții CITEȘTE ȘI Dacia lansează propriul model electric, la 15.000 de euro, fără subvenții

Compania anunță că nu au fost semnalate accidente cauzate de această defecțiune.

La nivel global, această campanie de rechemare a inclus circa 14.000 de exemplare în Australia (unde se vinde sub numele Triton) și peste 10.000 de exemplare în Europa. În România sunt afectate de această rechemare 414 exemplare, după cum anunță importatorul.

viewscnt
Afla mai multe despre
rechemare mitsubishi
l200
praguri rugina
inlocuire praguri l200