Reguli în aeroport: călătorii vor intra direct într-un cort!

Reguli în aeroport: călătorii vor intra direct într-un cort!
scris 12 mai 2020

Ministerul Transporturilor a stabilit reguli suplimentare de prevenire a transmiterii bolilor în aeroporturi și avioane. Prima măsură: instalarea de corturi în exteriorul terminalelor!

Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19 CITEȘTE ȘI Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Viitoarele reguli și planuri pregătite de autorități în actuala pandemie vor fi anunțate la conferința Profit.ro, pentru care detalii pot fi văzute AICI și care va fi transmisă în direct la Profit TV

În ceea ce este acum parcarea vor fi instalate 6 corturi imense, unde pasagerii vor aștepta. Vor avea și ecrane pe care se afișează programul zborurilor, arată TVR.

Pentru protejarea sănătății clienților, Enel oferă clienților o multitudine de modalități de plată și canale de comunicare CITEȘTE ȘI Pentru protejarea sănătății clienților, Enel oferă clienților o multitudine de modalități de plată și canale de comunicare

Aici vor fi derulate o serie de măsuri de siguranță, precum verificarea temperaturii, după care vor fi conduși, în grupuri, în incinta aeroportului.

Italienii care își cumpără o bicicletă nouă vor primi 500 de euro de la Guvern CITEȘTE ȘI Italienii care își cumpără o bicicletă nouă vor primi 500 de euro de la Guvern

Setul de măsuri prevede și deschiderea ghișeelor cu patru ore înainte de ora de decolare, iar în autobuzele care îi duc pe pasageri la aeronave pot urca doar jumătate din numărul maxim prevăzut. Normele sunt acum în dezbatere publică, așa că au apărut și controversele. Timpul lung de așteptare ar putea duce la dispariția curselor interne.

Ministerul transporturilor are în vedere și eliminarea banchetelor din zona publică a terminalului Plecări, toți angajații din aeroporturi trebuie să poate măști, vor fi montate panouri transparente care să îi separe pe călători de angajați, iar debarcarea din avion va începe cu rândurile din față.

Măsuri de siguranță în aeroport:

▪ Se vor elimina toate banchetele din zona publică a Terminalului Plecări

▪ Angajații aeroportului trebuie să poate măști

▪ Montarea de panouri de material transparent în zonele în care există contact direct între pasageri și angajații aeroportului.

▪ Debarcarea pasagerilor din aeronavă se va efectua începând cu rândurile din față ale aeronave

▪ Dotarea punctelor de control acces pasageri cu dezinfectanți destinați pasagerilor

▪ Înființarea unor spații adecvate de carantinare pentru clarificarea suspiciunilor

În plus, în aeroporturi se va face dezinfecție de câteva ori pe zi. În ciuda tuturor măsurilor, oamenii încă sunt reticenți în ceea ce privește o posibilă călătorie cu avionul.

O altă măsură care este în dezbatere vizează locurile din avion. Între pasageri ar trebui să fie un scaun liber. Ar putea însemna falimentul pentru o companie de stat, unde numărul angajaților este cu mult mai mare ca al unei companii low cost, atrag atenția lucrătorii din domeniul aeronautic.

Măștile de protecție sunt obligatorii și în avion. Inclusiv piloții și însoțitorii de zbor trebuie să le poarte.

viewscnt
Afla mai multe despre
avioane
calatori