Reparațiile de urgență la podul peste Dunăre între Ruse și Giurgiu au fost finalizate

Reparațiile de urgență la podul peste Dunăre între Ruse și Giurgiu au fost finalizate
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2024

Reparațiile de urgență la podul peste Dunăre între Ruse și Giurgiu au fost finalizate. Traficul a fost restabilit și restricțiile ridicate, a anunțat Agenția de Infrastructură Rutieră (RIA).

Reparațiile au început pe 11 iunie odată cu introducerea unui aranjament temporar de circulație, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Dacia lansează kitul de off-road pentru Duster, care urcă prețul la peste 30.000 de euro CITEȘTE ȘI FOTO Dacia lansează kitul de off-road pentru Duster, care urcă prețul la peste 30.000 de euro
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

RIA a precizat că antreprenorul a finalizat lucrările planificate înainte de termen, astfel încât să nu fie perturbat traficul.

Reparațiile au fost necesare pentru a asigura călătoria în siguranță peste pod, a transmis RIA. Agenția a menționat că o revizie a podului este programată să înceapă în iulie, adăugând că fluxul de trafic nu va fi oprit și va fi controlat de semafoare. Lucrările de reparații vor fi efectuate zilnic, timp de 10-12 ore. Procesul de lucru va fi organizat și desfășurat în faze, astfel încât vehiculele să treacă în două sensuri pe banda unde nu se desfășoară lucrări de construcție.

De când facilitatea a fost pusă în funcțiune, în urmă cu 70 de ani, nu au fost efectuate reparații majore. Consolidarea îmbinărilor s-a făcut în urmă cu peste 22 de ani, iar hidroizolarea și pavelele de asfalt au fost înlocuite în 2011.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod
giurgiu
ruse