Restricțiile de circulație pe Valea Oltului continuă

Restricțiile de circulație pe Valea Oltului continuă
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2019

Restricțiile de circulație pe Valea Oltului vor continua până în 15 noiembrie pentru lucrări de rănguire a versanților, a anunțat, luni, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În vederea executării unor lucrări de rănguire a versanților de pe Valea Oltului, până pe 15 noiembrie, zilnic între orele 06:00 și 13:00, vor fi instituite restricții de circulație pe DN 7 (km 198+300 - km 200+645 și 201+452 – km 204+000)”, a anunțat, luni, CNAIR.

VIDEO Cum sunt aruncate bagajele la aeroport. Ministrul Transporturilor atacă firma de handling Globeground: Să vadă tot poporul! CITEȘTE ȘI VIDEO Cum sunt aruncate bagajele la aeroport. Ministrul Transporturilor atacă firma de handling Globeground: Să vadă tot poporul!

Sursa citată a precizat că restricțiile nu vor fi instituite în zilele de duminică, scrie News.ro.

”În cazul lucrărilor de rănguire a versanților de blocuri de roci instabile, se va închide circulația rutieră pe DN 7 pe sectoarele de drum anterior menționate, în reprize de maxim 15 minute. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse temporar”, a mai transmis CNAIR.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
restricții de circulație
valea oltului